+3892 3099373

Продажба

Станбена зграда: El Óxido 3, ул. Багдатска бр. 35

Локација:Багдатска бр. 35
Рок на изведба:јануари 2022
Број на станови:22
1
Квадратура:39.5m2
Спални:1
Кат:Приземје
Ориентација:југ
ПРЕЗЕМИ ПДФ
2
Квадратура:73.60m2
Спални:3
Кат:Кат 1
Ориентација:север, запад
ПРЕЗЕМИ ПДФ
3
Квадратура:45.8m2
Спални:1
Кат:Кат 1, 2, 3
Ориентација:север
ПРЕЗЕМИ ПДФ
4
Квадратура:68.90m2
Спални:2
Кат:Кат 1, 2, 3
Ориентација:југ
ПРЕЗЕМИ ПДФ
5
Квадратура:62.10m2
Спални:3
Кат:Кат 3
Ориентација:север
ПРЕЗЕМИ ПДФ
6
Квадратура:144m2
Спални:4
Кат:Поткровје
Ориентација:југ, запад, север
ПРЕЗЕМИ ПДФ
7
Квадратура:90m2
Спални:3
Кат:Поткровје
Ориентација:север
ПРЕЗЕМИ ПДФ
8
Квадратура:93m2
Спални:3
Кат:Поткровје
Ориентација:југ
ПРЕЗЕМИ ПДФ