+3892 3099373

Продажба

Станбена зграда: Козара 19

Локација:Козара 19 Скопје
Рок на изведба:Декември 2018
Број на станови:26
За повеќе информации контактирајте не на телефонскиот број 076 454 537 или преку контакт формата:

- Кат 1

Вкупен простор 387,00 m2

- Кат 2

- Кат 3

- Кат 4

- ПОТКРОВЈЕ

Објектот се наоѓа во срцето на Капиштец, на само неколку минути од центарот на градот. Содржи 26 станбени единици, со различна големина од 48 до 80 м2. Зградата поседува А енергетска ефикасност, со целосна индивидуална климатизација за секој стан. Ентериерните решенија на становите се целосно адаптирани според различните потреби на нашите клиенти, со индивидуален избор на вградените внатрешни елементи.

1 Ходник 6.70m2
2 Дневна соба и трпезарија 26.20m2
3 Кујна 4.70m2
4 Соба 15.00m2
5 Бања 5.00m2
6 Балкон 3.70m2
Вкупно:58.00 + 4.00
62.00m2
ПРЕЗЕМИ ПДФ