+3892 3099373

Багдадска бр. 14

Категорија:Проекти во тек
Локација:Багдадска бр. 14
Рок на изведба:Август 2020
Број на станови:30

Објектот се наоѓа во центарот на Тафталиџе 1, веднаш позади “Млечен”. Ова е само вториот од трите објекти што ќе се градат во квартот, со следните два закажани за изведба наредната година. Зградата содржи 11 станбени единици, сите со димензија од 56 м2 со две спални соби. Објектот е со А енергетска ефикасност, со целосна индивидуална климатизација за секој стан. Ентериерните решенија на становите се целосно адаптирани според различните потреби на нашите клиенти, со индивидуален избор на вградените внатрешни елементи.