+3892 3099373

El Óxido 3, ул. Багдатска бр. 35

Категорија:Проекти во тек
Локација:ул. Багдатска бр. 35
Рок на изведба:Август 2022
Број на станови:22
Број на деловни простории:1

Објектот “El Óxido 3” се наоѓа во центарот на Тафталиџе 1 веднаш позади Млечен. Тој е третиот по ред од објектите во низа на оваа локација кои имаат карактеристична фасада со челичен лим кој кородира и стекнува природна патина. Се работи за станбено-деловен објект со катност од приземје, 4 спрата и поткровје. Објектот е со А енергетска ефикасност, со централно градско греење. Располага со двособни, трособни и четирисобни станови, дуплекси на поткровјето и локали на приземјето. Ентериерните решенија на становите се целосно адаптирани според различните потреби на нашите клиенти, со индивидуален избор на вградените внатрешни елементи.

Почеток на градба: Мај 2021