+3892 3099373

Станбена зграда: Козара бр.19

Категорија:Проекти во тек
Локација:Козара бр.19
Рок на изведба:Декември 2018
Број на станови:26

Објектот се наоѓа во срцето на Капиштец, на само неколку минути од центарот на градот. Содржи 26 станбени единици, со различна големина од 48 до 80 м2. Зградата поседува А енергетска ефикасност, со целосна индивидуална климатизација за секој стан. Ентериерните решенија на становите се целосно адаптирани според различните потреби на нашите клиенти, со индивидуален избор на вградените внатрешни елементи.