+3892 3099373

Борка Талевски бр. 69

Категорија:Проекти во тек
Локација:Борка Талевски бр. 69
Рок на изведба:Декември 2019
Број на станови:11

Објектот се наоѓа во центарот на Тафталиџе 1, веднаш позади “Млечен”. Ова е само првиот од трите објекти што ќе се градат во квартот, со следните два закажани за изведба наредната година. Зградата содржи 11 станбени единици, сите со димензија од 56 м2 со две спални соби. Објектот е со А енергетска ефикасност, со целосна индивидуална климатизација за секој стан. Ентериерните решенија на становите се целосно адаптирани според различните потреби на нашите клиенти, со индивидуален избор на вградените внатрешни елементи.