+3892 3099373

Станбена зграда: Козара бр.19

Објектот се наоѓа во срцето на Капиштец, на само неколку минути од центарот на градот. Содржи 26 станбени единици, со различна големина...

Нашите згради, денес, се симбол за квалитет и долготрајност, а во исто време претставуваат топол дом за стотина задоволни клиенти и нивните семејства, традиција која што се стремиме да ја продолжиме и понатаму.