+3892 3099373

Продажба

Станбена зграда: El Оxido III – ул. Борка Талевски бр. 71

Локација: ул. Борка Талевски бр. 71
Рок на изведба:2022
Број на станови:23
Број на деловни простории:

Објектот “El Óxido 3” се наоѓа во центарот на Тафталиџе 1 веднаш позади Млечен. Тој е третиот по ред од објектите во низа на оваа локација кои имаат карактеристична фасада со челичен лим кој кородира и стекнува природна патина. Се работи за станбено-деловен објект со катност од приземје, 4 спрата и поткровје.

1
Квадратура:42m2
Спални:1
Кат:Приземје
Ориентација:Југ
ПРЕЗЕМИ ПДФ