+3892 3099373

Tegel, ул.8ми Март бр.7

Категорија:Продажба
Категорија:Проекти во тек
Локација:ул.8ми Март бр.7
Рок на изведба:2024
Број на станови:12 стана
Број на деловни простории:/

Објектот се наоѓа во Градски парк, идеално лоциран за квалитетно семејно домување. Станбениот објект е составен од 12 единици, што овозможува поинтимна атмосфера за живот во најубавиот дел на Скопје. Распоредот е по два четворособни станови на спрат и неколку двособни единици на високо приземје, со предвидени две паркинг места по стан. За секој стан посебно се изработува ентериерно решение, како би се задоволиле вкусовите на нашите клиенти. Греењето е индивидуално решено за секој единица, со топлотна пумпа Toshiba (вода-воздух).