Продажба

Tegel, ул.8ми Март бр.7

Објектот се наоѓа во Градски парк, идеално лоциран за квалитетно семејно домување. Станбениот објект е составен од 12 единици, што овозможува поинтимна атмосфера за живот во најубавиот дел на Скопје. Распоредот е по два четворособни станови на спрат и неколку двособни единици на високо приземје, со предвидени две паркинг места по стан. За секој стан … Continue reading Tegel, ул.8ми Март бр.7
Локација:ул.8ми Март бр.7