Проекти во тек

Борка Талевски бр. 69

Објектот се наоѓа во центарот на Тафталиџе 1, веднаш позади "Млечен". Ова е само првиот од трите објекти што ќе се градат...
Локација:Борка Талевски бр. 69

Станбена зграда: Козара бр.19

Објектот се наоѓа во срцето на Капиштец, на само неколку минути од центарот на градот. Содржи 26 станбени единици, со различна големина...
Локација:Козара бр.19